Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimul interviu al Jenicăi Tabacu. Directorul muzeului ”Iulia Hașdeu”, despre spiritism și lumea de dincolo

Ultimul interviu al Jenicăi Tabacu. Directorul muzeului ”Iulia Hașdeu”, despre spiritism și lumea de dincolo

Ultimul interviu al Jenicăi Tabacu. Directorul muzeului ”Iulia Hașdeu”, despre spiritism și lumea de dincolo
22 Dec 2018   •   21:14

Jenica Tabacu, director al Muzeului „Iulia Haşdeu”, din Câmpina, judeţul Prahova, a fost găsită spânzurată în casă, vineri, familia alertând autorităţile.

Surse judiciare au declarat că directorul Muzeului „Iulia Haşdeu”, Jenica Tabacu, a fost găsit în casă, spânzurată.

Ultimul interviu al Jenicăi Tabacu a fost dat în februarie 2018, la Antena 3. Mirela Voicu a vorbit cu directorul muzeului, la emisiunea ”Voi cu Voicu”, despre misterele pe care acestea le ascunde.

Citește și: Cine este Jenica Tabacu, directorul de la muzeul ”Iulia Hașdeu” din Câmpina, care s-a spânzurat

”Pentru mine, care timp de aproape două decenii m-am dedicat cercetărilor în documentele haședeene, este bine-venită orice impresie bună. Vreau să citez un mesaj pe care Hașdeu la primit în 24 iulie 1892, de la spiritul fratelui său Nicolae - Acesta, corelația între vis și o idee fixată înainte, va fi un bun subiect pentru a începe opera care va înălța numele tău prin cucerirea, nu descoperirea, științifică făcută într-un timp, care precede cu 100 de ani pe cel care ideile tale vor fi discutate și înțelese. Aceste mesaje spiritiste scrise de mâna mediumului, pe coli detașabile, transcrise de Hașdeu, nota cine participă la ședința respectivă. Manuscrisele păstrează în ele foarte multe idei și nu doar de lumea de dincolo, dar și despre comunicarea dintre lumi”, declara Jenica Tabacu, în februarie.

×
Subiecte în articol: muzeu Voi cu Voicu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close