Antena 3 Actualitate Social Un adolescent din Satu Mare a fost omorât, după ce agresorul l-a confundat cu o altă persoană

Un adolescent din Satu Mare a fost omorât, după ce agresorul l-a confundat cu o altă persoană

21 Aug 2017   •   15:21
Un adolescent din Satu Mare a fost omorât, după ce agresorul l-a confundat cu o altă persoană

Un tânăr de 18 ani a fost ucis, iar un altul de 16 ani este grav rănit după ce au fost atacaţi de un bărbat, care a vrut să se răzbune pe o altă persoană. Bărbatul i-a confundat pe cei doi adolescenți pe fondul consumului de alcool.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Crişan Ioan Petre a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a întocmit referat de arestare pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru omor. Acesta a fost agresat de o persoană şi a căutat să se răzbune. 

"În noaptea de 20.08.2017, în jurul orei 0,30, suspectul Crişan Ioan Petre, pe fondul consumului de alcool, aflându-se în zona parcului central din oraşul Negreşti Oaş, jud. Satu Mare unde se desfăşurau diferite activităţi ocazionate de Zilele oraşului Negreşti Oaş, a intrat în conflict cu numitul Pop Ionuţ care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona arcadei. Fiind într-o stare de beţie avansată, suspectul Crişan Ioan Petre a căutat să se răzbune pe agresorul său, astfel că pe acest fond nervos a intrat într-un conflict verbal cu numiţii Surd Cristian Adrian Dumitru şi Ciora Vasile Dănuţ, persoane care se aflau în incinta parcului din localitate, ei fiind confundaţi de către suspect cu agresorul său", precizează sursa citată. 

Agresorul a avut asupra sa un obiect ascuţit cu care l-a lovit în zona inimii pe tânărul de 18 ani. 

"În aceste împrejurări, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat numitului Surd Cristian Adrian Dumitru o lovitură în zona inimii cu un obiect ascuţit tăietor. În urma acestei lovituri, numitul Surd Cristian Adrian Dumitru a suferit sângerări abundente, la scurt timp survenind decesul acestuia. Cu aceeaşi ocazie, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat o lovitură similară în zona pieptului, cu acelaşi obiect ascuţit tăietor şi numitului Ciora Vasile Dănuţ, lovitură de o intensitate mai redusă, astfel că persoana vătămată a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Negreşti Oaş", se mai arată în comunicat. 

Potrivit unei informări a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, tânărul de 16 ani a fost transferat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Cluj. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close