Antena 3 CNN Actualitate Social Un adolescent din Sibiu, infectat cu coronavirus, a trăit spaima vieții sale când a primit un telefon în timp ce se afla în spital. Părinții au sunat de urgență la poliție

Un adolescent din Sibiu, infectat cu coronavirus, a trăit spaima vieții sale când a primit un telefon în timp ce se afla în spital. Părinții au sunat de urgență la poliție

Un adolescent din Sibiu a trăit clipe de panică totală, după ce, internat în spital, fiind depistat pozitiv cu coronavirus, a primit un telefon. Imediat când au aflat ce s-a întâmplat, părinții nu au ezitat și au sunat imediat la poliție.

Un adolescent din Sibiu, infectat cu coronavirus, a trăit spaima vieții sale când a primit un telefon în timp ce se afla în spital. Părinții au sunat de urgență la poliție
Sursa foto: Pixabay.com
de M.P.    |    26 Iun 2020   •   18:30

Coșmarul tânărului, elev în clasa a X-a, a început la scurt timp după ieșirea din carantină. A ieșit la o terasă cu câțiva prieteni, iar la scurt timp după a început să se simtă rău.

Părinții au decis să ceară să i se facă testul de Covid, iar rezultatul a fost pozitiv. 

„După ieșirea cu prietenii, lui Adrian a început să-i curgă nasul, nimic serios, dar ne-am gândit că e mai prudent așa, să îl testăm. Testul a ieșit pozitiv. I-am anunțat și pe părinții celorlalți copii cu care a ieșit fiul meu dar din grupul de nouă copii s-a mai testat doar unul singur, care a fost și el pozitiv. Pentru restul, fiind contacți direcți cu fiul meu, s-a dispus măsura izolării la domiciliu. În total, în urma anchetei epidemiologice, 12 persoane am fost puse în izolare, inclusiv noi, familia”, a povestit mama adolescentului, pentru oradesibiu.

Internat în spital

Alături de Adrian a fost internat în Secția de Boli Infecțioase, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, și colegul său. Băiatul începuse să se simtă mai bine, când într-una din zile a primit un telefon care l-a dat total peste cap. 

„Acum două seri am sunat la Poliție. Un băiat l-a sunat pe Adrian și l-a amenințat că îl taie cu cuțitul. Vă închipuiți că el, în spital fiind, numai de așa ceva nu mai avea nevoie. Zicea că e taximetrist și că fiul meu l-a infectat cu coronavirus. Și spunea să-i dea bani, că dacă nu, îi face rău lui și familiei lui. Copilul s-a speriat, vă dați seama. Am sunat la Poliție”, a povestit tatăl lui Adrian.

La aproximativ o oră după ce a primit acest telefon, un coleg de clasă l-a sunat pe Adrian și i-a spus că i-a făcut o farsă.

„Ne-am retras plângerea după ce am aflat că sunase un coleg de clasă care era și el în izolare. A spus că a făcut o farsă”.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close