Antena 3 CNN Actualitate Social Un autocar cu 40 de pasageri a fost implicat într-un accident rutier. Două persoane au fost transportate la spital

Un autocar cu 40 de pasageri a fost implicat într-un accident rutier. Două persoane au fost transportate la spital

Un autocar cu 40 de pasageri a fost implicat într-un accident rutier. Două persoane au fost transportate la spital
03 Aug 2017   •   19:28

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, în satul tulcean Nufăru, în urma unui incident rutier în care a fost implicat un autocar cu aproape 40 de pasageri la bord. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), autocarul efectua o cursă ocazională între Murighiol şi Bucureşti, atunci când, la ieşirea din satul Nufăru, în apropierea unei curbe în pantă, şoferul a scăpat de sub control autovehiculul, cel mai probabil din cauza unei defecţiuni tehnice. 

Șoferul autocarului nu a mai putut pune frână și a continuat să coboare panta, iar pentru a preveni o tragedie, a tras autovehiculul în afara carosabilului. 

”Şoferul autocarului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar IPJ continuă cercetările pentru lămurirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier va verifica starea tehnică a autovehiculului”, a declarat şeful Serviciului Cabinet al IPJ Tulcea, comisar şef Lucian Ţugui. 

După evenimentul rutier, toate persoanele aflate în autocar au coborât cu bagajele pe marginea drumului în aşteptarea unui alt autovehicul care să-i transporte la destinaţii. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a asigurat intervenţia, astfel încât integritatea pasagerilor să nu fie afectată. 

Doi din cei aproape 40 de călători din autocar au fost internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea. În funcţie de rezultatul investigaţiilor medicale, conducerea SJU va stabili dacă cei doi răniţi rămân internaţi la Tulcea sau vor fi transferaţi în alte unităţi spitaliceşti din ţară. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident pasageri autocar sofer frana spital
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close