Antena 3 CNN Actualitate Social Un autocar cu 53 de persoane s-a răsturnat pe A2. Un copil şi o femeie au murit

Un autocar cu 53 de persoane s-a răsturnat pe A2. Un copil şi o femeie au murit

Un autocar cu 53 de persoane s-a răsturnat pe A2. Un copil şi o femeie au murit
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Aug 2015   •   08:34
Un copil şi o femeie au murit şi alţi 48 de oameni, între care 21 de copii, au fost răniţi într-un accident care a avut loc în această noapte pe Autostrada Soarelui, în judeţul Călăraşi. 
 
Un autocar în care se aflau 53 de persoane, cetăţeni ucraineni, s-a răsturnat după ce şoferul ar fi adormit la volan. Autorităţile române au instituit cod roşu de intervenţie şi peste 30 de ambulanţe fost trimise la faţa locului. 
 
Răniţii au fost duşi la mai multe spitale din capitală. 


În autocar se aflau 22 copii din Ucraina, însoţiţi de 31 de adulţi. Aceştia se întorceau dintr-o tabără din Bulgaria. Tragedia s-a produs după ce şoferul ar fi adormit la volan. Autocarul s-a răsturnat pe autostradă, un copil şi o femeie au murit, iar alţi 48 de pasageri au fost răniţi.
 
Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat a declanşat planul roşu în judeţul Călăraşi. Peste 30 de ambulanţe, precum şi mai mulţi medici de la Spitalul Floreasca au fost mobilizaţi să intervină.
 
Cei 48 de răniţi, au fost duşi la mai multe spitale din Capitală. Dintre ei 22 sunt copii.
 
La locul accidentului au fost aduse mai multe utilaje şi o macara, pentru a pune autocarul înapoi pe roţi şi pentru a debloca traficul pe Autostrada Soarelui. 
 
Dacă ambasada Ucrainei va trimite mijloace de transport pentru răniţi, în funcţie de starea lor de sănătate, aceştia  vor putea fi duşi la ei în ţară.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close