Antena 3 CNN Actualitate Social Un băiețel de zece ani a reușit să își salveze fratele de la înec, după ce a „copiat” o scenă dintr-un film

Un băiețel de zece ani a reușit să își salveze fratele de la înec, după ce a „copiat” o scenă dintr-un film

Un băiețel de zece ani a reușit să își salveze fratele de la înec, după ce a „copiat” o scenă dintr-un film
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Aug 2017   •   09:28

Un băiat în vârstă de zece ani a reușit să-și salveze fratele mai mic de la înec, după ce a văzut în filmul său preferat cum ar trebui să acționeze. Altfel, el a copiat acțiunile actorului Dwayne Johnson, cunoscut și sub numele de The Rock, din pelicula San Andreas.

Jacob O’Conor, în vârstă de zece ani, l-a găsit pe fratele său, Dylan, în piscina familiei plutind cu fața în jos. În loc să fugă imediat și să cheme un adult, băiatul din statul american Michigan a reușit să-și scoată fratele din piscină. Apoi, a început să-i facă masaj cardiac, exact cum l-a văzut pe actorul Dwayn Johnson că face în filmul San Andreas. Ulterior, Dylan a fost transportat la spital, unde și-a revenit complet.

Potrivit Libertatea.ro, povestea a ajuns și la urechile actorului, care a scris un mesaj pe Twitter: ”Este un adevărat erou! Suntem mândri de tine”.

Mama băieților a rămas și ea fără cuvinte când a auzit de faptele fiului ei cel mare. ”Sunt uimită de ce a făcut. Sunt atât de mândră de el”, a spus Christina O’Connor.

”Sunt surprinsă că Jacos și-a amintit de ce a văzut în film, însă este unul dintre filmele sale preferate și l-a rezăvut cu o săptămână înainte de incident”, a mai spus mama băieților.  Mai precis, Jacob a încercat să copieze o scenă în care personajul interpretat de The Rock încearcă să-și salveze fiica de la înec.

×
Subiecte în articol: inec copil scena film frate
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close