Antena 3 Actualitate Social Un bărbat declarat de SRI ”pericol la siguranța națională a României” apare alături de Gelu Olteanu

Un bărbat declarat de SRI ”pericol la siguranța națională a României” apare alături de Gelu Olteanu

24 Dec 2019   •   08:53
Un bărbat declarat de SRI ”pericol la siguranța națională a României” apare alături de Gelu Olteanu
Sursa foto: sursă foto: Captură Antena 3

Prezență surpriză în imaginile de prezentare a clinicii Vanessei Youness, iubita lui Gelu Olteanu, fostul șef al serviciului secret al MAI, ambii fiind reținuți la cererea DIICOT pentru trafic de droguri în ”Dosarul ayahuasca”.

Alături de Gelu Olteanu și de Vanessa, în imagini apare chinezul Wang Yan, cel căruia România i-a retras cetățeania după ce SRI a descoperit acțiuni și apartenența la o organizație care au afectat siguranța națională a țării. Gelu Olteanu e doar ultimul șef al serviciului secret al MAI care a fost în relații cordiale cu influenta rețea chinezească din România, scrie libertatea.ro.  

Echipa de investigații Libertatea& GSP a descoperit și a publicat, de-a lungul ultimilor ani, mai multe nume de șefi ai DGIPI conexați la interesele reprezentante de Wang Yan: Bujor Florescu, fostul adjunct al serviciului secret, și Vasile ”Puiu”, ”Coco”  Condoiu, fost ofițer al DGIPI. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close