Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Bihor și-a ucis iubita. În urmă cu câțiva ani mai comisese o crimă înfiorătoare

Un bărbat din Bihor și-a ucis iubita. În urmă cu câțiva ani mai comisese o crimă înfiorătoare

Un bărbat din Bihor și-a ucis iubita. În urmă cu câțiva ani mai comisese o crimă înfiorătoare
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Dec 2019   •   14:11

Un criminal din Aleşd, județul Bihor, eliberat anul trecut datorită recursului compensatoriu, a ucis din nou, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Iosif Venţel, în vârstă de 47 ani, şi-a sugrumat concubina în jurul orei 2.00, noaptea trecută, după care s-a predat la Poliţie, a informat Bihoreanul. Bărbatul a fost reţinut şi este audiat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Venţel a mai comis o crimă, în 2008, când şi-a ucis în mod barbar concubina care îl părăsise, mamă a cinci copii. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi a lovit-o în cap şi cu un topor. El a fost arestat preventiv şi condamnat ulterior, în 2010, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 15 ani de detenţie.

Ucigașul ar fi trebuit să iasă din penitenciar în 2022, însă a fost eliberat condiţionat pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017, care prevede reducerea din totalul pedepsei a 6 zile pentru 30 de zile executate în condiţii de detenţie necorespunzătoare.
 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close