Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Capitală, surprins în timp ce obliga o persoană să întrețină raporturi sexuale

Un bărbat din Capitală, surprins în timp ce obliga o persoană să întrețină raporturi sexuale

Un bărbat din Capitală, surprins în timp ce obliga o persoană să întrețină raporturi sexuale
23 Feb 2019   •   17:57

Un bărbat din Capitală a fost prins în flagrant, sâmbătă, în timp ce obliga o persoană să întrețină raporturi sexuale.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , au identificat si depistat un bărbat în vârstă  de 61 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și tâlhărie  calificată.

În fapt, la data de 23.02.2019 in jurul orei 00.15, Sectia 5 Poliție a fost sesizată de către o tânără  de 34 ani, cu privire la faptul că in seara zilei de 22 februarie a.c., după ce ieșit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub amenințare cu un obiect tăietor - înțepător , a condus-o intr-o baracă de pe un teren viran,  unde a fost agresată fizic si obligată să întrețină raporturi  sexuale cu acesta. 

În urma investigațiilor efectuate,  in noaptea de 22/23 februarie a.c. bărbatul a fost prins in flagrant de către polițiști ai Sectorului 1,  în timp ce agresa fizic o altă victimă, in varsta de 27 ani,  obligând-o să întrețină raporturi sexuale, intr-o cladire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1.

De asemenea, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 euro, bani ce au fost găsiți asupra sa în momentul depistarii. 

Suspectul a fost condus la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliție, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru 2 infracțiuni de viol si tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat al Poliției. 

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Bărbatul a fost eliberat condiționat în luna noiembrie a anului 2018. 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close