Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Sibiu care a refuzat să se vaccineze de gripă, a murit chiar când s-a urcat în ambulanţă

Un bărbat din Sibiu care a refuzat să se vaccineze de gripă, a murit chiar când s-a urcat în ambulanţă

Un bărbat din Sibiu care a refuzat să se vaccineze de gripă, a murit chiar când s-a urcat în ambulanţă
Sursa foto: Foto: flickr.com/ Laurent Neyssensas
14 Feb 2019   •   11:48

Un bărbat din Sibiu, în vârstă de 79 de ani, a murit chiar în momentul în care s-a urcat în ambulanță. Bărbatul fusese recent la medicul de familie, unde a refuzat vaccinul antigripal.

Omul era bolnav de inimă şi avea diabet. A murit cu suspiciune de gripă, în timp ce se trata acasă, cu tratamentul dat de medicul de familie.

„Un alt caz, bărbat în vârstă de 79 de ani din Sibiu, cunoscut cu patologie cronică cardiacă și diabet, nevaccinat antigripal din motiv de refuz, aflat sub tratament la domiciliu pentru semne clinice de gripă, cu evoluție nefavorabilă, a solicitat în weekend o ambulanță, iar la urcare a prezentat stop cardio-respirator ireversibil”, se arată într-un comunicat de presă de la DSP Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a depășit 100, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. 
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close