Antena 3 CNN Actualitate Social Un copil din Olt a fugit de acasă, de frica de a nu fi pedepsit pentru că a luat note mici. E incredibil unde s-a ascuns băiatul

Un copil din Olt a fugit de acasă, de frica de a nu fi pedepsit pentru că a luat note mici. E incredibil unde s-a ascuns băiatul

Un copil din Olt a fugit de acasă, de frica de a nu fi pedepsit pentru că a luat note mici. E incredibil unde s-a ascuns băiatul
13 Iun 2018   •   09:37

De teamă că va fi pedepsit de părinţi pentru notele mici luate la şcoală, un băiat de 12 ani din judeţul Olt, s-a făcut nevăzut trei zile.

Elevul s-a ascuns în podul casei şi în pădurea din apropiere locuinţei, fără a avea apă şi mâncare.

Cazul a intrat imediat în atenţia Protecţiei Copilului, iar specialiştii susţin că lipsa de comunicare a dus la acest gest extrem.

Mama băiatului a fost cea care a observat lipsa micuţului şi a sunat imediat la 112. Pe urmele lui au pornit 20 de poliţişti, jandarmi şi localnici. 

Timp de 3 zile, copilul ar fi stat ascuns în podul casei şi când era căutat prin locuinţă fugea în pădurea din apropiere ca să nu fie găsit, informează stirileprotv.ro.

″În momentul în care poliţiştii erau pe câmp sau în pădure să îl caute, acesta a revenit către domiciliu, acesta fiind şi momentul în care a fost găsit în podul casei”, a explicat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

×
Subiecte în articol: copil Olt frica pedeapsa note
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close