Antena 3 CNN Actualitate Social Un cunoscut milionar din Braşov și-a sugrumat bunica până a omorât-o. Motivul e halucinant: ”Sunt trimisul lui Dumnezeu”

Un cunoscut milionar din Braşov și-a sugrumat bunica până a omorât-o. Motivul e halucinant: ”Sunt trimisul lui Dumnezeu”

Un cunoscut milionar din Braşov și-a sugrumat bunica până a omorât-o. Motivul e halucinant: ”Sunt trimisul lui Dumnezeu”
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Mai 2019   •   20:48

Un cunoscut milionar din Braşov şi-a ucis bunica! Dan Cămârzan a sugrumat-o pe femeie, luni de dimineaţă. Afaceristul, un personaj controversat, a fost reţinut pentru 24 de ore şi  va fi dus la mandat cu propunere de arestare preventivă.

Dan Cămârzan, 44 de ani, a fost reținut pentru omor, fiind suspectat că și-ar fi ucis bunica, în vârstă de 93 de ani. Cămârzan este un controversat om de afaceri, fiind cel care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence, scrie cancan.ro.

El a susținut în fața polițiștilor, dar și al familiei, că este ”trimisul lui Dumnezeu” și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

Dosarul de omor este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor prin sugrumare şi se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Județene Brașov.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close