Antena 3 CNN Actualitate Social Un cuplu din Iași și-a ucis fiul din greșeală. Motivul este de-a dreptul șocant

Un cuplu din Iași și-a ucis fiul din greșeală. Motivul este de-a dreptul șocant

Un cuplu din Iași și-a ucis fiul din greșeală. Motivul este de-a dreptul șocant
11 Iul 2018   •   15:09

Un cuplu din Iași a ajuns în fața judecătorilor pentru că plăcerea de a asculta manele  a determinat moartea unuia dintre cei cinci copii. Tatăl a făcut o improvizație la aparatul radio pentru a asculta manele în curte, iar copilul lor s-a electrocutat în timp ce părinții plecaseră de acasă lăsând aparatul mergând.

Constantin Victor Dragomir (40 de ani) şi Tatiana Postolache (33 de ani) sunt judecați pentru ucidere din culpă după ce procurorii ieșeni au ajuns la concluzia că ei fi putut evita producerea tragediei.

Potrivit rechizitoriului, cei doi concubini locuiau la momentul faptei într-o casă modestă, alături de alţi cinci copii. În iunie 2017, Dragomir achiziţionat de la un magazin din sat un aparat de radio, însă era nemulţumit de puterea sunetului aşa că, printr-o improvizaţie, a conectat o boxă audio la aparatul de radio. A conectat radioul la priză, alimentarea standard fiind cu baterii. Câteva zile mai târziu, pe 1 iulie 2017, bărbatul a scos boxa pe prispa din faţa casei şi, alături de fiul Mihăiţă, a început să lucreze la zidirea unui cuptor, în curte, arată ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: fiu ucidere Iași cuplu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close