Antena 3 CNN Actualitate Social Un elev din Dâmbovița și-a înjunghiat colegul la școală. Ce s-a întâmplat la scrut timp dupa incident

Un elev din Dâmbovița și-a înjunghiat colegul la școală. Ce s-a întâmplat la scrut timp dupa incident

Un elev din Dâmbovița și-a înjunghiat colegul la școală. Ce s-a întâmplat la scrut timp dupa incident
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Apr 2018   •   17:34

Un elev din Dâmbovița a fost arestat după ce și-a înjunghiat un coleg la școală. 

Adolescentul a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce săptămâna aceasta a intrat în școală cu un briceag pe care l-a înfipt în piciorul unui coleg cu care a avut o altercație. Băiatul, care a rămas repetent și a fost cercetat pentru mai multe fapte penale, se va întoarce însă la școală, pentru că legea prevede că învățământul este obligatoriu până la clasa a zecea, el fiind acum în clasa a noua. În fața unor astfel de cazuri, sancțiunea cea mai “drastică” pe care profesorii o pot da, aceea de scădere a notei la purtare, pare mai degrabă o glumă proastă, scrie libertatea.ro.

Numărul incidentelor violente din școlile românești este din ce în ce mai mare, iar gravitatea faptelor îi lasă fără replică până și pe cei mai toleranți, care spun că dintotdeauna copiii s-au mai certat, dar că nu trebuie făcută mare tevatură pe tema conflictelor dintre copii.

×
Subiecte în articol: elev coleg şcoală arestare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close