Antena 3 CNN Actualitate Social Un fotbalist străin venit să joace în România e blocat pe aeroport de agenții de la Imigrări. Ce s-a întâmplat

Un fotbalist străin venit să joace în România e blocat pe aeroport de agenții de la Imigrări. Ce s-a întâmplat

Un fotbalist străin venit să joace în România e blocat pe aeroport de agenții de la Imigrări. Ce s-a întâmplat
15 Aug 2018   •   17:08

Un alt fotbalist străin are mari probleme după sosirea în România. Mijlocaşul norvegian de origine nigeriană Michael Babatunde Omoijuanfo a aterizat pe aeroportul Henri Coandă cu intenţia de a semna cu ACS Poli Timişoara, însă a avut parte de o surpriză de proporţii.

A fost oprit pe aeroportul din Otopeni de agenţii de la Imigrări, pe motiv că paşaportul acestuia ar fi fals.

Şi asta deşi fotbalistul a călătorit până la Bucureşti fără probleme, iar ambasada Norvegiei de la Bucureşti i-a emis de urgenţă un alt paşaport. Nu a fost însă suficient pentru ca Babatunde să se poată zbura spre Timişoara, unde este aşteptat de divizionara secundă pregătită de Ionel Ganea.

"E o tevatură totală! Imigrările i-au luat paşaportul, dar ambasada Norvegiei de la Bucureşti i-a dat altul de urgenţă. Chiar şi aşa, e blocat în Otopeni şi nu vrea nimeni să vorbească nici cu el, nici cu clubul, nici cu mine. Toţi întorc spatele! A venit din Norvegia cu totul în regulă, dar, când să zboare de la Bucureşti la Timişoara, i-au zis că nu e el în paşaport. O ţigănie! Nu are cum să fie paşaportul fals, altfel ambasada Norvegiei nu-i dădea un paşaport de urgenţă. Când au văzut agenţii de la Imigrări că i-au dat paşaport, au început să se certe între ei", s-a plâns impresarul jucătorului pentru liga2.ro.

×
Subiecte în articol: fotbalist România aeroport agenti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close