Antena 3 CNN Actualitate Social Un hoț care fura din autoturisme a fost surprins de autorități. Bărbatul a atacat polițiștii cu cuțitul

Un hoț care fura din autoturisme a fost surprins de autorități. Bărbatul a atacat polițiștii cu cuțitul

Un hoț care fura din autoturisme a fost surprins de autorități.  Bărbatul a atacat polițiștii cu cuțitul
08 Iul 2018   •   15:07

Un hoț din autoturisme din Brăila i-a atacat pe polițiști cu un cuțit și a reuși să scape. O zi mai târziu, a fost prins și apoi arestat. 

Tânărul are la activ mai multe furturi din auto, susțin polițiștii. Individul de doar 20 de ani a amenințat miercuri, cu un cuțit, trei polițiști de la investigații criminale dar a fost deposedat de armă. A reușit totuși să fugă și rămas în libertate până joi. Vineri a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. El este acuzat de ultraj și furt.

Hoțul din autoturisme de 20 de ani a vrut să-l atace pe unul dintre agenţi, numai că ceilalţi doi l-au deposedat imediat de armă. Totuși, a reușit să fugă. A fost găsit în cursul zilei de joi şi reţinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorilor, iar tânărul îşi va petrece după gratii următoarele 29 de zile, arată obiectivbr.ro.

×
Subiecte în articol: hot furt autorităţi politisti cutit Brăila
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close