Antena 3 CNN Actualitate Social Un leu și doi tigri ținuti captivi, în frig și ninsoare, în curtea Circului Globus din Capitală - VIDEO. Reacția viceprimarului

Un leu și doi tigri ținuti captivi, în frig și ninsoare, în curtea Circului Globus din Capitală - VIDEO. Reacția viceprimarului

Un leu și doi tigri ținuti captivi, în frig și ninsoare, în curtea Circului Globus din Capitală - VIDEO. Reacția viceprimarului
de M.Z.    |    24 Ian 2018   •   13:15

UPDATE 13.15 - Animalele sălbatice care ar fi fost filmate în curtea Circului Globus sunt, de fapt, trei tigri siberieni, și nu lei, așa cum spunea iubitoarea de animale, care i-a filmat, a declarat, miercuri, Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

În plus, animalele vor fi relocate curând la Grădina Zoologică, mai spune oficialul.

”Sunt tigrii siberieni care au nevoie de un tratament comportamental, vizavi de scoaterea la aer, pentru a-și regla temperatura corpului. Animalele vor fi relocate la grădina zoologică, în cursul săptămânii viitoare”, a spus Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, miercuri, la Antena 3.

----------------------------

Știrea inițială 08.32

Imagini revoltătoare filmate în curtea Circului Globus din Capitală. O iubitoare de animale susține că a filmat marți, aceste animale sălbatice, ținute în frig și ninsoare, chiar în interiorul curții Circului.

Deși leul este un animal care în mod normal trăiește în Africa, la temperaturi foarte ridicate, el este ținut captiv într-o cușcă de circa trei metri pătrați, cu gratii, mai susține femeia.

Potrivit ei, aceeași imagine ar mai fi văzut și în urmă cu două luni, pentru că trece zilnic prin acea zonă. Acum, însă, s-a hotărât să filmeze animalele.

Cu conducerea Circului nu a vorbit, însă Antena 3 i-a contactat, fără succes.

Incidentul apare la un an după incendiul de la Circul Globus din Capitală, în urma căruia 11 animale și-au pierdut viața atunci.

×
Subiecte în articol: leu ninsoare circul Globus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close