Antena 3 CNN Actualitate Social Un medic din Craiova a fost scos cu poliția dintr-o sală de operație

Un medic din Craiova a fost scos cu poliția dintr-o sală de operație

Un medic din Craiova a fost scos cu poliția dintr-o sală de operație
04 Oct 2018   •   15:42

Un medic craiovean a fost scos cu poliția dintr-o sală de operații a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova, după ce s-a certat cu mai mulți colegi din cadrul Secției de Urologie a unității medicale.


Potrivit polițiștilor doljeni, mai multe cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență Craiova au sunat, luni, la 112 și au reclamat că sunt agresate verbal de medicul urolog Liviu Mugur Riza, scrie libertatea.ro.

”Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați prin SNUAU 112 că un medic din cadrul unui spital din localitate are o atitudine nepotrivită față de colegii săi, în sensul că îi jignește și îi impiedică pe aceștia să își desfășoare activitatea în bune condiții. Polițiștii au ajuns la fața locului, au intervenit pentru detensionarea situației și, în urma declarațiilor obținute de la martori și de la alte persoane implicate în eveniment, au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 lei față de medicul reclamat”, a declarat Mihaela Gîrd, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj.

×
Subiecte în articol: medic Craiova Politie scandal operatie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close