Antena 3 CNN Actualitate Social Un medic ortoped renumit, acuzat că a făcut un implant neomologat: ”A fost un experiment”

Un medic ortoped renumit, acuzat că a făcut un implant neomologat: ”A fost un experiment”

Un medic ortoped renumit, acuzat că a făcut un implant neomologat: ”A fost un experiment”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Dec 2016   •   13:40

Un renumit ortoped din România a experimentat cu un implant neomologat pe o fetiță care șchiopăta. Ce a urmat pentru copilă a fost un adevărat coșmar. La 19 ani, are deja 11 operații și nu se mai poate deplasa.

Liceul l-a făcut tot acasă, cu școlarizare la domiciliu. A reușit să ia bacul, dar nu știe ce să facă cu el. Își petrece zilele în pat. Iese foarte rar din casă, pe distanțe scurte și doar în cârje. Piciorul ei stâng a devenit un membru străin, care, după atâtea operații, nu o mai ascultă, iar coloana i s-a deformat într-o scolioză supărătoare, scrie casajuranlistului.

Medicul Gheorghe Burnei era considerat un inventator și pionier în medicină, prodecan la universitate, șef în comisii de malpraxis, erou al televiziunilor și al ziarelor, „un sfânt ajuns pe Pământ”.

Un alt medic consultat i-a confirmat femeii că implantul făcut fetei sale „nu există în cărțile de ortopedie. A fost un experiment!”.
Însă cazul fetei nu este singular. Sunt și alți părinți care au întâmpinat probleme similare cu copiii lor. Acum mama copilei nenoroicite pe viață vrea să facă dreptate. vrea să fie sigură că experimentele doctorului Gheorghe Burnei se vor încheia.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close