Antena 3 CNN Actualitate Social Un microbuz a fost implicat într-un accident grav în județul Hunedoara: mai multe victime

Un microbuz a fost implicat într-un accident grav în județul Hunedoara: mai multe victime

Un microbuz a fost implicat într-un accident grav în județul Hunedoara: mai multe victime
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
20 Noi 2017   •   17:35

Trei persoane au fost rănite luni după-amiază, într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 66, în zona Peștera Bolii, la intrare în Petroșani, în urma unei tamponări dintre un autoturism și microbuz cu opt pasageri la bord, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


"Victimele prezintă leziuni care nu le pun viața în pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Șoferul și un pasager din autoturism, doi tineri de 19 și 20 de ani, au fost transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din Petroșani. Cea de-a treia victimă, o femeie care se afla în microbuz, prezintă un traumatism în zona nasului și a refuzat să fie transportată la spital. 

"Accidentul a fost provocat de șoferul autoturismului, care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a acroșat microbuzul", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Năstase.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză, șoferul vinovat de producerea accidentului fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident microbuz Hunedoara victime autoturism
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close