Antena 3 Actualitate Social Un nou fenomen periculos provoacă isterie printre tineri. S-a inventat jocul care seamănă izbitor cu ”Balena Albastră”

Un nou fenomen periculos provoacă isterie printre tineri. S-a inventat jocul care seamănă izbitor cu ”Balena Albastră”

05 Oct 2017   •   11:15
Un nou fenomen periculos provoacă isterie printre tineri. S-a inventat jocul care seamănă izbitor cu ”Balena Albastră” Foto: Instagram/ branlinshockey

După ce fenomenul "Balena Albastră" s-a stins, a apărut o nouă modă printre tineri. Fenomenul "Killfie", adică selfie-ul care ucide, este jocul care îi îndeamna tineri să își curme viața, dar și să filmeze întregul moment.  

Potrivit spynews.ro, cele mai multe dintre persoanele care s-au alăturat acestui fenomen sunt din India. Până la momentul actual, 76 de indieni, opt americani, șase ruşi, patru filipinezi, patru chinezi, trei spanioli şi doi turci au murit. 

Ultimul caz înregistrat a fost în India, unde trei studenţi au fost loviţi de un tren la Bidadi, în Karnataka. Înainte de acest incident, un minor a murit înghiţit de o mlaştină, moment în care prietenii acestuia îl filmau. Foarte multe alte cazuri au fost semnalate către autorităţi, iar oamenii sunt şocaţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close