Antena 3 CNN Actualitate Social Un patron de benzinărie recunoaşte că a vândut carburant amestecat cu apă.Ce vrea să facă acum bărbatul

Un patron de benzinărie recunoaşte că a vândut carburant amestecat cu apă.Ce vrea să facă acum bărbatul

Un patron de benzinărie recunoaşte că a vândut carburant amestecat cu apă.Ce vrea să facă acum bărbatul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Feb 2018   •   14:52

Situație unică în România. Patronul unei benzinării din România a recunoscut că a vândut carburant amestecat cu apă.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, la benzinăria Partener Rompetrol din satul brăilean Albina. Se pare că totul s-a produs din cauza fisurării unui rezervor de benzină, în care a intrat apă. Garda de Mediu investighează şi o potenţială poluare a pânzei freatice, informează Adevarul.ro.

”E adevărat, în data de duminică, 18 februarie, s-a constatat prezenţa apei în benzina de la pompă. Incidentul a fost cauzat de o fisură apărută la bazinul subteran, ceea ce a permis infiltrarea apei. La ora 13.00, a fost întreruptă livrarea benzinei la staţia Albina, aceasta urmând să fie repornită după ce va fi înlocuit bazinul fisurat. Operaţiunea va dura cel puţin o săptămână. Dacă într-adevăr au alimentat cu benzină amestecată cu apă şi au avut probleme din cauza asta, suntem de acord să restituim contravaloarea benzinei, în baza bonului, şi să achităm reparaţia”, a declarat Florin Cîrligea.

×
Subiecte în articol: patron apa amestec
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close