Antena 3 CNN Actualitate Social Un poliţist a găsit un bebeluş lângă tomberon. După 25 de ani, a aflat tot adevărul. Ce secret a fost dezvăluit

Un poliţist a găsit un bebeluş lângă tomberon. După 25 de ani, a aflat tot adevărul. Ce secret a fost dezvăluit

Un poliţist a găsit un bebeluş lângă tomberon. După 25 de ani, a aflat tot adevărul. Ce secret a fost dezvăluit
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
24 Apr 2017   •   14:54

21 noiembrie 1989 este ziua când un bebeluș născut prematur a fost găsit lângă un tomberon din Santa Ana, California.

Potrivit dailymail.co.uk, polițistul Michael Buelna se afla în ziua aceea în misiune și investiga o crimă care avusese loc cu ceva zile în urmă. În timpul căutărlor a auzit mai multe sunete ce semănau cu plânsetele unui bebeluș. Zgomotele veneau dintr-un loc în care nici măcar un om în toată firea nu ar fi trebuit să fie acolo. 
Descperirea a fost făcută seara. Michael a găsit în apropierea unui tomberonun bebeluș de doar câteva zile Acesta era slăbit, înfometat și murdar, cu cordonul ombilical netăiat.

Polițistul a fost de-a dreptul îngrozit de cruzimea de care sunt capabili unii oameni. 

Michael l-a luat în braţe, l-a înfăşurat în haina sa şi i-a suflat aer cald, moment în care cpilul a deschis ochii. Acesta fost transportat de urgență la spital și medicii au reușit să îi salveze viața la timp.

După câteva zile, bebelușul a fost înregistrat pentru a fi dat spre adopţie. Era evident faptul că cea care i-a dat viaţă nu-l dorea. După ce s-a consultat cu familia sa, Michael s-a gândit să-l adopte, însă soarta a făcut ca, până să întocmească toate actele necesare adopţiei, bebeluşul să fie încredinţat unei alte familii. Elizabeth Barton şi Daniel Fernandez aveau să-i devină părinţi. 

Anii au trecut şi cei doi l-au crescut ca pe propriu fiu. Nu-i lipsea nimic, avea parte de toată dragostea şi, cel mai important, nu i-au spus niciodată cum a fost abandonat.

Abia când băiatul a împlinit 24 de ani au decis să-i spună unde şi cum a fost găsit. Cumva, li se părea că, ascunzându-i adevărul, îi ascund propria viaţă. După ce a trecut de şocul cumplit, băiatul le-a spus că vrea să-l cunoască pe poliţistul care i-a salvat viaţa.

Michael era deja bătrân. Fusese în slujba dreptăţii până împlinise 50 de ani şi câştigase nu doar respectul colegilor de serviciu, dar şi al întregii comunităţi.
În una dintre zilela ușa polițstului a apărut băiatul împreun cu părinții săi adoptivi. Michael l-a recunoscut imediat pe băiat.
Acesta i-a mărturisit un secret, acela că şi el fusese un copil abandonat la naştere.
 

×
Subiecte în articol: politist bebelus tomberon adevar adoptat
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close