Antena 3 Actualitate Social Un polițist din Timișoara și-a prezentat adeverința de venit, după declarațiile ministrului Vela: „Este dezinformare în masă”

Un polițist din Timișoara și-a prezentat adeverința de venit, după declarațiile ministrului Vela: „Este dezinformare în masă”

04 Mai 2020   •   10:54
Un polițist din Timișoara și-a prezentat adeverința de venit, după declarațiile ministrului Vela: „Este dezinformare în masă”

Un polițist din Timișoara și-a prezentat adeverința de venit pe pagina sa de Facebook, după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că un polițist local care păzește un parc are salariu dublu față de cel al unui agent MAI care își riscă viața.

„Aș vrea sa încep prin ai mulțimi domnului ministru Marcel Vela pentru dezinformarea in masa pe care o face in mass-media despre polițiștii locali și poliția locală. Pentru cei care nu sunt la curent cu declarațiile domnului ministru o sa las doua linkuri in încheiere.

As vrea sa încep cu primele zile de când a fost declarată starea de urgentă iar noi POLITIA LOCALĂ am intrat in subordinea MAI și toate acțiunile nostre au fost coordonate de aceștia.

Cum puteți domnule ministru sa spuneți acum, după toate zilele in care am verificat persoane izolate la domiciliu și am făcut efectiv paza la centrele de persoane izolate (pădurea verde), zile in care am stat in filtre fixe împreuna cu armata și poliție, in care am stat la toate spitalele din municipiul Timisoara, după zile libere tăiate si weekend-uri la rând in strada, repet acțiunile au fost coordonate de unitățile MAI sa spuneți ca am făcut abuzuri si ca nu am sancționat in spiritul și litera legii când dumneavoastră ați emis ordonanțele militare cu un cuantum al amenzilor între 2.000-20.000 de lei...

Iar acum ne acuzați ca luam salarii de 8.000-9.000 de lei fără a studia declarațiile noastre de avere, mi se pare josnic din partea dumneavoastră sa dezinformați cetățenii acestui stat respectiv oraș”, scrie polițistul Silviu Muscă pe pagina sa de Facebook.

Replica polițistului vine, după ce Marcel Vela a susținut că „un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local”.

Citiți și Marcel Vela: Un poliţist local care protejează un parc din Timişoara are 8-9.000 de lei, iar un poliţist din MAI care îşi riscă viaţa are jumătate

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close