Antena 3 CNN Actualitate Social Un preot din Bistriţa e ameninţat cu executarea silită pentru un motiv incredibil! Ce a făcut bărbatul

Un preot din Bistriţa e ameninţat cu executarea silită pentru un motiv incredibil! Ce a făcut bărbatul

Un preot din Bistriţa e ameninţat cu executarea silită pentru un motiv incredibil! Ce a făcut bărbatul
09 Mar 2018   •   15:54

Un preot din Bistriţa-Năsăud, care se ocupă şi cu agricultura, a scris pe Facebook că a fost înştiinţat de APIA că trebuie să achite la Trezoreria Bucureşti o penalizare de doar 18 bani, el fiind chiar amenințat cu executarea silită.

Gavrilă Tudor Zinveliu, un preot de 40 de ani din satul bistriţean Bichigiu, a postat pe contul de Facebook o scrisoare pe care a primit-o, pe 16 februarie 2018, de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin care i s-a adus la cunoştinţă că datorează 18 bani Fondului European de Garantare Agricolă, informează Adevărul.

Cei 18 bani reprezintă o majorare la întârzierea unei plăţi, adică o penalizare la penalizare, informeză bistriteanul.ro.

Gavrilă Zinveliu spune că a rămas surprins când a văzut că i-a venit scrisoarea tocmai din Bucureşti şi consideră că efortul financiar de înştiinţare este mult mai mare decât datoria în sine.

„Mă întreb cât o fi cheltuit APIA să-mi spună că am o restanţă de 18 bani? Dacă nu plătesc, mă execută silit?!“, scrie preotul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: preot Bistriţa datorie APIA
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close