Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a executat un italian în stil mafiot. La împușcat drept în cap, într-o parcare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Un român a executat un italian în stil mafiot. La împușcat drept în cap, într-o parcare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Un român a executat un italian în stil mafiot. La împușcat drept în cap, într-o parcare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”
07 Oct 2018   •   15:08

Un român a executat un italian în stil mafiot, într-o parcare, folosind un pistol cu amortizor. A fost prins de polițiștii italieni la 12 zile după crimă și a recunoscut asasinatul. Explicația bărbatului este surprinzătoare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Se numește Lucian Marius Harpian, are 48 de ani și domiciliază în Budoia. A fost acuzat acuzat că l-a ucis pe Alexander Coulter, în vârstă de 48 de ani, pe 24 septembrie, în parcarea unui centru comercial din Fontanafredda. Victima a fost descoperită cu patru gloanţe în cap, trase de aproape. Arma folosită a fost un pistol Beretta de calibrul 22 cu amortizor. După săvârșirea crimei, românul a îngropat arma pe un câmp.

Lucian Marius Harpian a fost arestat duminică în zori. El intenționa să plece la Londra, cu un avion, fiind în posesia biletului de călătorie, scrie observator.tv.

Românul şi-a atras victima în parcare, pretextând că îi va vinde acestuia un ceas Rolex, pentru 15.000 de euro. Când s-au întâlnit, în seara zilei de 24 septembrie, Harpian l-a executat în stil mafiot pe italian. Apoi i-a luat banii şi l-a ascuns în tufişurile de la marginea parcării.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: roman pistol
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close