Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a fost acuzat că a violat o bătrână la Milano: ”Este necesară castrarea chimică”

Un român a fost acuzat că a violat o bătrână la Milano: ”Este necesară castrarea chimică”

Un român a fost acuzat că a violat o bătrână la Milano: ”Este necesară castrarea chimică”
01 Oct 2018   •   13:56

Sergiu Valerian Iepure, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat la Milano, fiind acuzat că ar fi violat și jefuit o pensionară de 70 de ani. Bărbatul tocmai terminase de executat o pedeapsă în închisoare pentru o faptă asemănătoare.

La doar câteva zile de la atacul din Lanciano comis de un grup de români care au torturat și jefuit o familie de medici, un alt român a fost protagonistul unor fapte care au șocat Italia.

Sergiu Valerian Iepure ar fi urmărit-o pe bătrâna de 70 de ani în momentul în care se întorcea de la cumpărături pe 21 septembrie. Potrivit anchetatorilor, românul a sunat la ușa locuinței, iar femeia a deschis. Pensionara a fost apoi trântită la pământ și violată. De asemenea, Iepure este acuzat că a furat portofelul și telefonul mobil al victimei.

În urma prelevării probelor biologice, procurorii au stabilit că autorul jafului și a agresiunii sexuale este Sergiu Valerian Iepure. Mai mult, bărbatul a mai fost condamnat penru o faptă similară în 2009. Într-un hotel din Genova, a agresat-o pe recepționeră, pe care a lovit-o cu capul de mobilă și i-a furat portofelul și telefonul mobil din geantă. Apoi a aruncat-o pe pat și a abuzat-o sexual, potrivit rotalianul.

×
Subiecte în articol: roman viol batrana Milano
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close