x close

Un român cu patru mandate europene de arestare, prins la Piatra-Neamţ

03 Apr 2019   •   16:03
Un român cu patru mandate europene de arestare, prins la Piatra-Neamţ

 Un bărbat în vârstă de 40 ani pe numele căruia autorităţile din Italia au emis patru mandate europene de arestare a fost prins la Piatra-Neamţ şi încarcerat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan. 

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi 11 luni şi la plata unei amenzi penale de 800 de euro, pentru o serie de infracţiuni contra proprietăţii, respectiv furturi din magazine, comise în perioada 2012-2015 la Roma şi Verona, a menţionat sursa citată. 

În urma acţiunii unui echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, persoana în cauză a fost depistată, imobilizată şi predată poliţiştilor de investigaţii criminale. 

Bărbatul reţinut a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. 

Poliţiştii l-au încarcerat pe acesta în arestul IPJ Bacău, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Bacău în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Piatra Neamt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati