Antena 3 CNN Actualitate Social Un român cu patru mandate europene de arestare, prins la Piatra-Neamţ

Un român cu patru mandate europene de arestare, prins la Piatra-Neamţ

Un român cu patru mandate europene de arestare, prins la Piatra-Neamţ
03 Apr 2019   •   16:03

 Un bărbat în vârstă de 40 ani pe numele căruia autorităţile din Italia au emis patru mandate europene de arestare a fost prins la Piatra-Neamţ şi încarcerat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan. 

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi 11 luni şi la plata unei amenzi penale de 800 de euro, pentru o serie de infracţiuni contra proprietăţii, respectiv furturi din magazine, comise în perioada 2012-2015 la Roma şi Verona, a menţionat sursa citată. 

În urma acţiunii unui echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, persoana în cauză a fost depistată, imobilizată şi predată poliţiştilor de investigaţii criminale. 

Bărbatul reţinut a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. 

Poliţiştii l-au încarcerat pe acesta în arestul IPJ Bacău, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Bacău în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close