Antena 3 CNN Actualitate Social Un român nervos a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să intre la păcănele fără certificat verde

Un român nervos a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să intre la păcănele fără certificat verde

Un constănțean a văzut verde în fața ochilor când nu a putut intra la păcănele pentru că nu avea certificat verde. Fără să stea pe gânduri, a sunat revoltat la 112. Ghinion însă, oamenii legii l-au săltat pe el și nu pe paznicii sălii de jocuri.

Un român nervos a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să intre la păcănele fără certificat verde
de Alexandra Dima    |    29 Oct 2021   •   16:53

Scena a avut loc în piața Tomis din Constanța. Supărat că nu poate intra la păcănele pentru că nu avea certificat verde și nici măcar mască de protecție, bărbatul a sunat la 112 să ceară ajutorul oamenilor legii.

Numai că atunci când au ajuns și a văzut că nici aceștia nu îi dau dreptate, bărbatul a refuzat să se legitimeze și a devenit recalcitrant, provocând un întreg circ în mijlocul străzii. Drept urmare, a fost băgat în autospecială și dus la sediul Poliției, potrivit Replica Online.

În plus, a mai primit și o amendă de 6.000 de lei pentru apel nejustificat la 112, refuz de legitimare și nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close