Antena 3 CNN Actualitate Social Un român supranumit "omul cu o mie de feţe" a fost arestat în Italia. Greşeala care l-a dat de gol

Un român supranumit "omul cu o mie de feţe" a fost arestat în Italia. Greşeala care l-a dat de gol

Un român numit de italieni "omul cu o mie de fețe" a fost arestat în Lombardia, după ce a reuşit să scape în mod repetat de autorități folosind un sistem inspirat din filmele de acțiune. Probabil că scăpa şi de această dată dacă nu făcea o greșeală care l-a dus direct după gratii.

Un român supranumit "omul cu o mie de feţe" a fost arestat în Italia. Greşeala care l-a dat de gol
de Claudia Popovici    |    10 Ian 2022   •   23:30

Mai exact, românul în vârstă de 33 de ani a reuşit să comită o serie de infracțiuni după care reușea să scape basma curată. Ultima oară, anul trecut, individul a reușit să scape din nou de poliția italiană, după ce a primit un ordin de repatriere în România.

În acest context, românul a fost considerat pericol social şi a primit numele de "omul cu o mie de fețe" pentru că după fiecare inacțiune comisă îşi schimba datele personale. 

Astfel, în "portofoliul" său de infracțiuni se regăseşte şi deținere de documente contrafăcute, falsificare de documente și întrebuințare de acte false, notează rotalianul.ro

Mai mult, totul se derula sub nasul poliţiştilor care nu l-au putut identifica, deşi românul a și locuit în tot acest timp în provincia Pavia, la Broni, continuând să încalce legea.

Totuși, sistemul său a dat greș vineri 7 ianuarie, după un furt dintr-o mașină parcată în Ossago, provincia Lodi. Acolo, agenții i-au dat de urmă şi au reușit să îl aresteze. Asupra sa au fost găsite și uneltele folosite la multe dintre spargerile pe care le-a comis. 

×
Subiecte în articol: omul cu o mie de feţe roman arestat Italia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close