Antena 3 CNN Actualitate Social Un român, pe punctul de a câștiga un concurs prestigios

Un român, pe punctul de a câștiga un concurs prestigios

Un român, pe punctul de a câștiga un concurs prestigios
29 Sep 2018   •   11:44

Un român le dă lecții americanilor. Ar putea câștiga cel mai prestigios premiu pentru condiții de muncă oferite angajaților în Statele Unite!

Codrin Arsene este din Galați, are 31 de ani, și de trei ani a pus pe roate o firmă de consultanță în domeniul IT și cu ea a ajuns în finala concursului pentru cel mai divers și inovativ loc de muncă în domeniul tehnologiei din Statele Unite.

Are 50 de angajați acum de pe toate continentele și o manieră aparte de angajare cu care a și convins jurații premiilor Timmy astfel încât acum se află în finală. Premiul Timmy le-a revenit în anii trecuți celebrelor companii Facebook, LinkedIn, Venmo şi TripAdvisor. Mâine este ultima zi a concursului, iar Codrin are nevoie de cât mai multe voturi on line pe pagina Timmy Awards. Digital Authority este fima pe care Codrin Arsene a fondat-o în Chicago, Illinois. Dacă vrei să pui umărul la o performanță fantastică pe care un român o poate avea în țara tuturor posibilităților, dă-ți votul tău aici

Digital Authority este prima afacere românească din America nominalizată la Timmy Awards. Clienţii lui Codrin vin din diferite domenii, majoritatea din domeniile medical, financiar şi guvernamental, dar şi din media, producători de hardware, aplicaţii mobile sociale. Companiile americane îl angajează ca să le managerieze strategiile digitale. Câștigătorul trofeului la care râvnește românul este desemnat 50 la sută pe baza votului popular şi 50 la sută de către un juriu de specialitate, format din experţi în condiţii de muncă. Codrin a explicat pentru antena3.ro care au fost argumentele care au contat pentru Timmy Awards astfel încât să-l propulseze în marea finală. Pe 1 octombrie se închide votul.

Codrin Arsene a dezvăluit în emisiunea „News Magazine” ce ar însemna pentru el câștigarea unui astfel de concurs.

„În primul rând, autoritatea digitala a fost nominalizată datorită politicii unice de angajare și a fost nominalizată chiar de angajații noștri, vorbind de modul unic în care au fost angajați. Nu contează CV, experiența, ci dacă poți face munca. Ar fi un lucru nemaipomenit pentru noi, o validare că avem o politică nu doar de angajare, dar și o serie de beneficii”, a declarat Codrin Arsene.

×
Subiecte în articol: News Magazine America roman

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close