Antena 3 CNN Actualitate Social Un român stabilit în Marea Britanie deține o mașină înmatriculată în Brăila. E incredibil ce vrea să facă poliția

Un român stabilit în Marea Britanie deține o mașină înmatriculată în Brăila. E incredibil ce vrea să facă poliția

Un român stabilit în Marea Britanie deține o mașină înmatriculată în Brăila. E incredibil ce vrea să facă poliția
04 Mar 2019   •   15:36

Caz uluitor petrecut în Anglia, iar în centrul atenției s-a aflat un român care conducea o mașină cu număr de Brăila. Cazul a fost mediatizat pe pagina de Facebook a grupului ”Români în Londra – UK” și a stârnit nenumărate controverse. 

Practic, cel care a postat mesajul scrie că poliția engleză a făcut un apel din care reiese că ar trebui anunțate autoritățile de fiecare dacă când cineva observă un rezident în UK care circulă cu mașină înmatriculată în altă țară. Iar urmarea este că astfel de mașini sunt… confiscate de poliție. Mai mult, autorul mesajului transmite că va anunța poliția engleză de fiecaree dată când va vedea o astfel de mașină, scrie cancan.ro.

”Poliția din uk a declarat ca oricine are cunoștințe cum ca un rezident in uk circulă cu o mașină înscrisă in altă țară sa sune la politie si sa anunțe ca să se ia măsuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiște mașina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare dată cand vad pe aici un român cu cazanul lui înscris pe România ☀️☀️☀️ Pai eu sunt mai fraier sa plătesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din România unde cu 100 de euro plătești asigurare si alte cele?”

×
Subiecte în articol: masina Brăila roman Politie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close