Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr cu coronavirus a sunat la DSP Ilfov de 69 de ori, în ultimele 48 de ore. A primit un răspuns revoltător de la autorități

Un tânăr cu coronavirus a sunat la DSP Ilfov de 69 de ori, în ultimele 48 de ore. A primit un răspuns revoltător de la autorități

Un tânăr de 37 de ani s-a lovit de o situație cel puțin revoltătoare. Bărbatul a fost confirmat miercuri cu coronavirus, iar de atunci a sunat de aproape 70 de ori la toate numerele de telefon ale DSP Ilfov.

Un tânăr cu coronavirus a sunat la DSP Ilfov de 69 de ori, în ultimele 48 de ore. A primit un răspuns revoltător de la autorități
Sursa foto: Antena 3
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   17:45

Nimeni nu s-a obosit să îi răspundă. De teamă că familia lui va fi pusă în pericol, bărbatul s-a izolat singur într-o cameră din apartamentul său pentru a nu mai lua contact cu cineva.

“Nu știu ce să fac, dacă trebuie să mă internez, ce tratament să iau, nu știu ce ar trebui să fac mai departe. Sunt răspunsuri pe care de la DSP ar trebui să le obțin, nu? Doar că am sunat și ieri, și azi, și nimic”, a mărturisit tânărul pentru Libertatea.

Marți a avut febră foarte mare și și-a pierdut gustul. A fost momentul în care a intrat în panică și a decis să se testeze. Rezultatul a ieșit pozitiv miercuri.

“De când m-am testat stau închis într-o cameră din apartament, ca să evit pe cât posibil să intru în contact cu soția mea și cu copiii. Copiii mei au 6 și 9 ani”, a mai povestit el.

DSP a sunat tânărul, după ce informațiile au ajuns în presă

Bărbatul infectat cu coronavirus a fost sunat de o asistentă la scurt timp după ce cazul lui a apărut în presă. Cadrul medical i-a explicat că personalul DSP Ilfov este foarte aglomerat și nu poate prelua toate apelurile, însă nu l-a întrebat deloc despre persoanele cu care a intrat în contact sau dacă are unde să stea izolat

„Nu m-a întrebat nimic despre persoanele cu care am luat contact, nici dacă am loc în care să mă izolez, doar să mă prezint peste două săptămâni la ei cu mască, mănuși, pix și buletin ca să îmi dea o hârtie”, a spus bărbatul.

×
Subiecte în articol: coronavirus DSP Ilfov
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close