Antena 3 CNN Actualitate Social Un tată a pierdut custodia celor doi copii ai săi. Motivul este revoltător

Un tată a pierdut custodia celor doi copii ai săi. Motivul este revoltător

Un tată a pierdut custodia celor doi copii ai săi. Motivul este revoltător
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mai 2017   •   12:08

O familie din Statele Unite a pierdut custodia celor doi copii, după ce aceștia apăreau în mai multe înregistrări cu “farse” încarcate pe Youtube. Mulți oameni au catalogat aceste videoclipuri drept o dovadă de abuz a micuților, informează The Independent.

Potrivit Libertatea.ro, DaddyOFive, contul de Youtube, era printre cele mai populare din ultima vreme, unde tatăl copiilor și mama lor vitregă, le făceau farse dure celor doi micuți. În cele mai multe cazuri, băiatul familiei, în vârstă de nouă ani, era ținta “farselor”, în timp ce membrii familiei erau martori. Copilul era pedepsit pentru comportamentul său, deși nu făcuse nimic greșit.

Exemplu ar fi un video, în care mama vitregă se răstește la el pentru că și-a stropit camera cu cerneală, fapt pe care Cody îl neagă cu ochii plângănd, mai ales că femeia fusese cea care făcuse acest gest. 

În urma incidentului, mama biologică a lui Cody și a surorii sale a obținut de urgență custodia copiilor ei. Totodată, “farsele” au fost șterse de pe canalul DaddyOFive, iar tatăl băiatului și actuala sa soție, cu care are trei copii, au prezentat scuze pentru faptele lor. 

×
Subiecte în articol: custodie copii YouTube familie tata
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close