Antena 3 CNN Actualitate Social Un tată din Iași și-a legat fiica cu lanțuri și a lovit-o cu făcălețul. E revoltător ce au decis judecătorii

Un tată din Iași și-a legat fiica cu lanțuri și a lovit-o cu făcălețul. E revoltător ce au decis judecătorii

Un tată din Iași și-a legat fiica cu lanțuri și a lovit-o cu făcălețul. E revoltător ce au decis judecătorii
13 Iul 2018   •   14:42

Un bărbat din Iași și-a legat fiica cu lanțuri și a lovit-o cu făcălețul iar la mai bine de cinci ani de la oribila faptă a fost pedepsit de judecători. Bărbatul de 54 de ani a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, fără plata unor daune morale, pentru că fiica lui ajunsă între timp majoră l-a iertat.

Tatăl din Iași care și-a legat fiica cu lanțuri și a lovit-o cu făcălețul s-a certat cu fiica sa de 13 ani după ce i-a cerut telefonul mobil, iar aceasta i-a spus că telefonul nu e la ea. Totul s-a petrecut în iunie 2012 iar situația a degenerat și omul și-a bătut și sechestrat una din fiice. Individul devenea violent atunci când bea, au reținut judecătorii de la Curtea de Apel Iași în motivare, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În motivarea instanței este descris modul în care bărbatul de 54 de ani și-a maltratat fiica, unul dintre cei 12 copii, după ce soția lui a plecat la muncă în Italia.

×
Subiecte în articol: tata Iași lanturi pedeapsa judecatori
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close