Antena 3 CNN Actualitate Social Festivalul Untold începe joi. Care sunt cei mai aşteptaţi artişti la Cluj-Napoca

Festivalul Untold începe joi. Care sunt cei mai aşteptaţi artişti la Cluj-Napoca

Mai este doar o zi până la debutul ediției cu numărul opt al festivalului Untold. Cunoscut drept unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, festivalul de la noi va aduce cei mai cunoscuți artiști internaționali la Cluj-Napoca. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2023   •   09:32

Festivalul Untold începe joi. Organizatorii promit cea mai spectaculoasă ediţie de până acum şi se aşteaptă la peste 100.000 de participanţi în fiecare zi a festivalului. 

Pentru prima dată,  a fost organizată şi o zonă destinată copiilor. Festivalul îşi va deschide porţile joi, la orele 16:00 şi se va încheia duminică. 

Toate abonamentele pentru cea de a opta ediţie a festivalului au fost epuizate. 

Citeşte şi: Concertul trupei Coldplay la București: Prețul uriaș cu care se vinde cel mai ieftin bile

Cine urcă pe scenă la Untold 

Joi, 3 august 2023, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august 2023, Imagine Dragons, trupa care a inclus festivalul de la Cluj Napoca în turneul mondial din acest an va concerta pe scena principală. Line-up-ul va fi completat de Alesso, Salvatore Gnacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august 2023, Martin Garrix, votat de iubitorii genului DJ-ul numărul unu al lumii și considerat unul dintre cei mai inovatori, este așteptat pe scena principală, pe care vor mai urca suedezul Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Armin van Buuren revine în România după o pauză de 3 ani

Duminică, 6 august 2023, este- spun organizatorii- ultima zi a călătoriei în universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii celui mai iubit DJ, Armin van Buuren. Un alt nume mare care domină topurile în ultimii ani, David Guetta, revine la cea de a 8-a ediție a evenimentului de la Cluj, tot pe scena principală. Vor mai concerta Ferg, Years & Years și Fedde le Grand în ultima zi a festivalului.

×
Subiecte în articol: UNTOLD 2023
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close