Antena 3 CNN Actualitate Social Unul dintre cei mai mari psihologi din România, despre crimele din Caracal: ”Țara este cangrenată de o resursă umană slab pregătită”

Unul dintre cei mai mari psihologi din România, despre crimele din Caracal: ”Țara este cangrenată de o resursă umană slab pregătită”

Unul dintre cei mai mari psihologi din România, despre crimele din Caracal: ”Țara este cangrenată de o resursă umană slab pregătită”
30 Iul 2019   •   19:41

Unul dintre cei mai cunoscuți profesori de psihologie socială din generația tânără a vorbit despre cazul crimelor din Caracal.

După mine,  cazul „Alexandra”, dar și multe altele, reprezintă un simptom al unei boli psihoculturale teribile a țării. Astfel de situații extrem, extrem de rele/durerose se întâmplă în multe alte țări ale lumii, dar la noi șochează ponderea elementului în principiu controlabil în rezultatul dezastruos. Fără a absolutiza, la alții dezastrul se datorează adesea mai ales unor factori mai impredictibili și/sau mai greu controlabili”, a declarat Daniel David, exclusiv pentru Libertatea.

”Ne place sau nu să auzim asta, țara este cangrenată de o astfel de resursă umană slab pregătită și, în consecință, indiferent ce proceduri/instituții moderne implementăm rezultatul va fi adesea nesatisfăcător (pe alocuri dezastruos)”, adaugă acesta.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close