Antena 3 Actualitate Social URĂRI DE PAȘTE. Cele mai inspirate mesaje, urări, felicitări și sms-uri pentru familie și prieteni

URĂRI DE PAȘTE. Cele mai inspirate mesaje, urări, felicitări și sms-uri pentru familie și prieteni

28 Apr 2019   •   16:00
URĂRI DE PAȘTE. Cele mai inspirate mesaje, urări, felicitări și sms-uri pentru familie și prieteni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

URĂRI DE PAȘTE. Felicitări de Paște 2019. Paștele reprezintă nu doar o sărbătoare creștină, ci și o apropiere de oamenii dragi, pe care îi poți răsfăța cu mesaje cu totul deosebite.

URĂRI DE PAȘTE. Chiar și cele mai scumpe cadouri pălesc în fașa unei felicitări de Paște 2017, trimisă din inimă. Le poți face o bucurie celor dragi cu o urare inedită, scrisă din suflet. Alege dintr-o grămadă de variante și trimite-le cea mai frumoasă felicitare de Paște 2019.

URĂRI DE PAȘTE. Mesaje de Paște:

URĂRI DE PAȘTE. Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

URĂRI DE PAȘTE. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

URĂRI DE PAȘTE. Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat”

URĂRI DE PAȘTE. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

URĂRI DE PAȘTE. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

URĂRI DE PAȘTE. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

URĂRI DE PAȘTE. E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

URĂRI DE PAȘTE. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

URĂRI DE PAȘTE. SMS-uri de Paște:

URĂRI DE PAȘTE. Mai bine dau MESAJE DE PASTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

URĂRI DE PAȘTE. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

URĂRI DE PAȘTE. Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

URĂRI DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

URĂRI DE PAȘTE. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

URĂRI DE PAȘTE. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

URĂRI DE PAȘTE. Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

URĂRI DE PAȘTE. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

URĂRI DE PAȘTE. Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

URĂRI DE PAȘTE. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

URĂRI DE PAȘTE. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

URĂRI DE PAȘTE. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

URĂRI DE PAȘTE. Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

URĂRI DE PAȘTE. Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

URĂRI DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

URĂRI DE PAȘTE. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

URĂRI DE PAȘTE. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

URĂRI DE PAȘTE. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

URĂRI DE PAȘTE. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

URĂRI DE PAȘTE. Mesaje haioase de Paște

URĂRI DE PAȘTE. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

URĂRI DE PAȘTE. Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

URĂRI DE PAȘTE. “Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

URĂRI DE PAȘTE. “16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

URĂRI DE PAȘTE. “De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

URĂRI DE PAȘTE. “Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

URĂRI DE PAȘTE. “Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close