Antena 3 CNN Actualitate Social Urma să se mărite, dar a fost găsită moartă în camera de hotel, după ce a trimis un ultim mesaj tulburător

Urma să se mărite, dar a fost găsită moartă în camera de hotel, după ce a trimis un ultim mesaj tulburător

Urma să se mărite, dar a fost găsită moartă în camera de hotel, după ce a trimis un ultim mesaj tulburător
17 Aug 2018   •   17:56

O viitoare mireasă a trimis un ultim mesaj partenerei de viață, după care a avut parte de o moarte tragică. Diabetică fiind, tânăra de 33 de ani  s-a stins complet singură, într-o cameră de hotel, în urma unei supradoze de insulină.

Collette Lee, o personalitate importantă pentru comunitatea gay din Manchester, a fost găsită moartă pe 24 mai al acestui an. Înainte să fie răpusă de supradoza de insulină, i-a trimis viitoarei soții, Sasha Ruan, un ultim mesaj sfâșietor: „Îți mulțumesc că m-ai distrus”.

Tânăra era foarte iubită în Manchester, acolo unde se ocupa de un bar. Avea planuri mari pentru viitor, inclusiv de nuntă, care urma să aibă loc anul viitor, scrie spynews.ro.

În iunie, Sasha Ruan, partenera lui Collette, a spus că tragedia i-a lăsat viața în ruine. În noaptea în care tânăra a murit, cele două s-au certat pe seama faptului că nu puteau adopta un copil din cauza fostului partener al lui Collette.

×
Subiecte în articol: mireasa camera hotel
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close