Urmărire ca în filme pe o plajă din Mamaia

de G.S.    |    22 Aug 2015   •   10:47

Un poliţist a fost lovit de o maşină pe plajă. Incidentul a avut loc pe o plajă din staţiunea Mamaia. Poliţistul voia să amendeze un şofer care intrase cu bolidul pe plajă.

Corespondentul Antena 3, Cătălina Buzoianu, a explicat că tânărul a încercat de mai multe ori să fugă de autorităţi, până să fie prins. 


"Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Tânărul şofer se afla cu maşina pe plajă, lucru interzis prin lege. O patrulă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm a încercat să îl oprească. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor. În cele din urmă, a reuşit o altă patrulă a Poliţiei să îl oprească, la aproximativ 100 de metri distanţă. Atunci i s-a cerut socoteală. Tânărul s-a enervat, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă, moment în care l-a atins cu portiera pe poliţistul care îşi făcea datorie. În cele din urmă, tânărul a fost prins de o altă patrulă a Poliţiei. În acest moment se află la audieri, la Poliţia Mamaia. Poliţistul va merge la spital pentru investigaţii amănunţite, dar se pare că nu vorbim de răni grave. Tânărul riscă acum să ajungă în spatele gratiilor."
 

x close