Antena 3 CNN Actualitate Social USR PLUS îşi reafirmă susţinerea totală pentru Vlad Voiculescu

USR PLUS îşi reafirmă susţinerea totală pentru Vlad Voiculescu

Comunicatul are legătură cu decizia Corpului de Control al Guvernului de a sesiza parchetul, după povestea accesului la datele secrete pe care consilierul onorific al lui Voiculescu l-a avut.

USR PLUS îşi reafirmă susţinerea totală pentru Vlad Voiculescu
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2021   •   22:18

Vlad Voiculescu are toată susținerea Alianței USR PLUS pentru o reformă reală în sistemul de sănătate.

Birourile reunite, vineri seara, ale USR PLUS îşi reafirma susținerea totală pentru ministrul sănătății Vlad Voiculescu în lupta sa pentru transparentizarea și reformarea sistemului public de sănătate.

Comunicatul are legătură cu decizia corpului de control al Guvernului de a sesiza parchetul, după povestea accesului la datele secrete pe care consilierul onorific al lui Voiculescu l-a avut.

Corpul de control al premierului sesizează Parchetul după verificările la Ministerul Sănătății

Corpul de control al Prim-ministrului a transmis Ministerului Public o sesizare penală „in rem”, ca urmare a verificărilor preliminare efectuate la Ministerul Sănătății și la celelalte instituții din subordinea sau coordonarea Guvernului care au atribuții legale în privința gestionării platformei naționale privind vaccinarea - Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV), se arată într-un comunicat al instituţiei din subordinea lui Florin Cîţu.

Conform sursei citate, accesul în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) – modulul de vaccinare se face prin username și parolă, atribuite fiecărei categorii de utilizatori: centre de vaccinare, Direcții de Sănătate Publică, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Ministerul Sănătății (MS), Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), categorie generală Populație, singura condiție de acces fiind utilizarea unui IP (internet protocol) din România.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close