Antena 3 Actualitate Social Elevii revin din vacanţă! Cursurile se reiau începând de miercuri

Elevii revin din vacanţă! Cursurile se reiau începând de miercuri

21 Apr 2020   •   15:43
Elevii revin din vacanţă! Cursurile se reiau începând de miercuri

Elevii revin, de miercuri, la cursuri după ce timp de 3 săptămâni au avut vacanţă. Având în vedere prelungirea stării de urgenţă instituită în ţara noastră, orele vor continua în regim online şi în următoarea perioadă.

„Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuarea învăţarea de acasă.

În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarant Roxana Cercel.

Comunicarea la distanţă se va face prin aplicaţia Zoom, iar pe site-ul inspectoratului există o serie de platforme care sunt recomandate părinţilor şi o serie de tutoriale.

Elevii claselor a opta şi a 12-a au la dispoziţie ore de curs prin intermediul programului TELEŞCOALA, ce poate fi urmărit pe postul TVR2.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close