Antena 3 CNN Actualitate Social Valentina și Cosmin s-au cunoscut în liceu și tot de atunci sunt un cuplu. Într-o seară, povestea lor de iubire s-a sfârșit tragic. Nimeni nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat între cei doi

Valentina și Cosmin s-au cunoscut în liceu și tot de atunci sunt un cuplu. Într-o seară, povestea lor de iubire s-a sfârșit tragic. Nimeni nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat între cei doi

Valentina și Cosmin s-au cunoscut în liceu și tot de atunci sunt un cuplu. Într-o seară, povestea lor de iubire s-a sfârșit tragic. Nimeni nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat între cei doi
25 Feb 2019   •   17:35

Valentina și Cosmin s-au cunoscut în liceu și tot de atunci sunt un cuplu. Într-o seară, povestea lor de iubire s-a sfârșit tragic.

Nimeni nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat între cei doi și cum de s-a putut încheia astfel o dragoste.

Cosmin Dan a băut și a consumat droguri în noaptea în care a incendiat-o pe Valentina. I-a dat foc când fata era încă vie, după cum a indicat autopsia. 

Cosmin Dan a fost plasat duminică în arest pentru 30 de zile, după ce şi-a recunoscut fapta. Trupul neînsufleţit al Valentinei a fost ridicat de la morgă de un văr şi un unchi al fetei şi depus la capela Bisericii Sf. Gheorghe. Sfâşiate de durere, rudele victimei nu mai vor altceva decât ca legea să-l pedepsească aspru pe criminal.

Valentina Nica şi călăul ei au fost colegi de clasă la Colegiul Economic din Buzău, pe care l-au absolvit în urmă cu trei ani. Prietenia lor durează de pe băncile şcolii şi la începutul relaţiei nimic nu părea să anunţe acest deznodământ.

”Pe viaţă să fie pedepsit. Dacă nu se face ceva cu ăsta, se repetă şi cu alte fete. Din păcate, Valentina ne-a ascuns multe despre acest băiat, că poate nu se ajungea aici. Au fost colegi de clasă şi de pe băncile şcolii se ştiu. Din ce mi-a spus medicul legist, nu s-au găsit semne de violenţă pe corp. Era căzută lângă calorifer, în dormitor, acolo unde a fost stropită cu benzină şi incendiată”, spune Ion Dodon, unchiul victimei, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: poveste de iubire
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close