x close

Veste bună pentru bucureșteni! Primăria Capitalei va cumpăra 80 de tramvaie și 100 de autobuze electrice din bani europeni

de S.T.    |    23 Mai 2019   •   18:34
Veste bună pentru bucureșteni! Primăria Capitalei va cumpăra 80 de tramvaie și 100 de autobuze electrice din bani europeni Foto: captură Antena 3

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, joi, că Primăria Capitalei va cumpăra autobuze din bani-europeni-4998.html">bani europeni, în valoare de 230 de milioane de euro.

„Am reuşit astăzi (joi, n.r.) să semnăm încă 11 contracte, cu finanţare europeană, pe Programul Operaţional Regional, în valoare de 230 de milioane de euro, din care finanţare nerambursabilă de aproape 180 de milioane de euro, într-o perioadă în care toate autorităţile publice locale se plâng şi afirmă că bugetele sunt insuficiente, este o mare reuşită că împreună cu specialiştii de la Ministerul Dezvoltării Regionale am reuşit să semnăm aceste contracte”, a declarat, joi, Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

„Cu ajutorul acestor finanţări vom achiziţiona 80 de tramvaie, 100 de autobuze electrice şi vom moderniza o line importantă de tramvai”, mai spune edilul Capitalei.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati