Antena 3 Actualitate Social Veste bună pentru bugetari, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria: își primesc în avans salariile

Veste bună pentru bugetari, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria: își primesc în avans salariile

09 Aug 2017   •   15:43
Veste bună pentru bugetari, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria: își primesc în avans salariile
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Veste bună pentru bugetarii din instituţiile care trebuiau să primească salariile săptămâna viitoare. Aceștia vor primi banii în avans, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria, potrivit unui ordin la ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, publicat miercuri în Monitorul Oficial. Angajaţii din 20 de instituţii publice vor încasa lefurile până la finalul acestei săptămâni.

Astfel, angajaţii din ministerele Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Apărării, Internelor, Muncii, Tineretului, Educaţiei, Sănăţii, Culturii, Cercetării şi Românilor de Pretutindeni, alături de angajaţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), ai Academiei Române, ANSVSA şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor primi salariile aferente lunii iulie pe 10, respectiv 11 august, cu câteva zile înainte de minivacanţa de Sfânta Maria.

Potrivit News.ro, pe lista publicată în Monitorul Oficial sunt şi angajaţii a patru servicii speciale care vor încasa salariile mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP şi STS.

Toţi aceştia angajaţi ar fi trebuit să îşi primească salariile în 15 august.

Autorităţile locale nu intră în acest ordin al ministrului Finanţelor pentru că acestea îşi stabilesc modul de acordare a salariilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close