Antena 3 CNN Actualitate Social Veste excelentă pentru elevii din toată țara! Alocaţia poate creşte la 450 de lei

Veste excelentă pentru elevii din toată țara! Alocaţia poate creşte la 450 de lei

Veste excelentă pentru elevii din toată țara! Alocaţia poate creşte la 450 de lei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Mar 2016   •   16:01

În Parlament este depusă o inițiativă legisltivă a senatorului Ionel Agrigoroaei care prevede creșterea alocației pentru copii la 100 de euro pe lună.

Ca să nu mai dea motive Guvernului să respingă legea, alesul a găsit sursele de finațare pentru ca toți copii să poată beneficia de acești bani.

Senatorul spune că banii vor veni la buget prin impunerea unei taxe speciale băncilor și mărilor lanțuri de magazine cu capital străin care își desfășoară activitatea în România.

„Exemplul Poloniei care a crescut alocația pentru cel de al doilea copil la 114 euro,ar trebui urmat și de noi. Noi vrem să dăm tuturor copiilor alocația mărită de 100 de euro,nu mai acelor familii care au al doilea copil. Guvernul de la Varșovia a instituit o taxă specială,de responsabilizare pentru toate magazinele și băncile cu capital străin ce au activitate în țara lor. Într-o țară că România,unde băncile și hipermarketurile dețin poziții priviligiate,trebuie să existe o responsabilizare a acestora. Acestea au obligația față de poporul român să contribuie la bunăstarea românilor. Creșterea natalității va însemna și pentru aceștia un profit pe viitor prin creșterea numărului de clienți”, a spus Agrigoroaei, potrivit Libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: alocatie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close