Antena 3 CNN Actualitate Social Veste tristă anunțată de Familia Regală a României. A murit noaptea trecută

Veste tristă anunțată de Familia Regală a României. A murit noaptea trecută

Veste tristă anunțată de Familia Regală a României. A murit noaptea trecută
Sursa foto: Foto: familiaregala.ro
de M.Z.    |    11 Sep 2017   •   13:19

Mama princepelui Radu, Gabriela Duda, a murit noaptea trecută într-un spital din Iaşi, anunță, luni, Casa regală, într-un comunicat de presă

În ultima lună, Gabriela Duda s-a aflat într-o stare foarte gravă, iar în ultimii trei ani a luptat cu un diagnostic necruţător.

Gabriela Constandache s-a născut la 6 martie 1938 la Bârlad, fiind unul dintre cei şapte copii ai Mariei Stoica şi ai lui Panait Constandache. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi în 1961 şi a urmat o eminentă carieră medicală. A fost medic de ţară, apoi medic specialist de laborator, cu specialitatea microbiologie. A servit medicina românească timp de mai bine de patru decenii.

Gabriela Constandache s-a căsătorit cu profesorul doctor Rene Duda în anul 1957, în urmă cu 60 de ani. Au avut doi fii, pe Principele Radu al României, născut la 7 iunie 1960 la Iaşi, şi pe medicul Gabriel-Dan Duda, profesor asociat la Universitatea Harvard din Statele Unite ale Americii, născut la 16 iunie 1968, la Iaşi. Rene Duda a decedat în anul 1999.
 

×
Subiecte în articol: doliu familia regala
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close