Antena 3 CNN Actualitate Social Veste tristă pentru Ion Iliescu și Adrian Năstase. Un om important din viața lor a murit

Veste tristă pentru Ion Iliescu și Adrian Năstase. Un om important din viața lor a murit

Veste tristă pentru Ion Iliescu și Adrian Năstase. Un om important din viața lor a murit
27 Mai 2018   •   09:25

Doctoriţa Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist în acupunctură din România, a murit vineri, 25 mai, la Spitalul Judeţean din Piteşti. Doctoriţa era stabilită din 1999 în România şi colabora cu mai multe clinici, având un cabinet şi la Piteşti. Printre pacienţii săi s-au numărat Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

Doctorul Xiaoguang Wang era reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing. În familia doctoriţei Wang, acupunctura se practica de 13 generaţii.

Adică de peste 300 de ani. A tratat mii de pacienţi cu diferite afecţiuni medicale, iar lista de aşteptare era una foarte mare. Este creditată cu vindecarea unor cazuri de cancer incipient, spondiloză, migrene, reumatism, obezitate şi altele, scrie adevarul.ro. A publicat în China un studiu privind rezultatele tratamentului prin acupunctură în 95 de cazuri de scleroză multiplă.
 

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Nastase doctorita
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close