Antena 3 CNN Actualitate Social Vești bune pentru bucureșteni. Călătorii vor putea merge cu metroul și autobuzul folosind un bilet unic

Vești bune pentru bucureșteni. Călătorii vor putea merge cu metroul și autobuzul folosind un bilet unic

Vești bune pentru bucureșteni. Călătorii  vor putea merge cu metroul și autobuzul folosind un bilet unic
05 Dec 2017   •   08:56

Locuitorii Capitalei vor putea călători cu metroul și autobuzul folosind același tichet, de la data de 10 decembrie. 

Biletele vor putea fi achiziționate la toate punctele de vânzare de la Metrou și RATB, precum și de la automate, potrivit unui proiect aprobat luni în ședința Consiliului General al Municipiului București.

Proiectul a fost adoptat cu 32 de voturi ”pentru” și șase abțineri. Niciun consilier nu a votat ”împotrivă”.

"Am convocat o ședință deîndată a Consiliului General pentru a dezbate și vota împreună implementarea proiectului de bilet unic de pe raza Municipiului București. Este o primă etapă care va fi lansată pe data de 10 decembrie. Practic, cetățenii vor putea să călătorească și cu metroul și cu autobuzul folosind același tichet. Biletele unice vor putea fi achiziționate la toate punctele de vânzare, atât de la Metrou, cât și de la RATB, precum și de la automate", a precizat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

Firea a declarat că biletul unic va fi valabil 60 de minute și va costa 5 lei. Cel de 10 călătorii de câtre 60 de minute - 34 de lei, iar abonamentul de o zi, cu călătorii nelimitate - 17 lei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: calatori autobuz bilet
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close