Antena 3 CNN Actualitate Social Vești bune pentru bucureșteni. Timpul în trafic a scăzut la jumătate după instalarea gardului pe linia de tramvai 21

Vești bune pentru bucureșteni. Timpul în trafic a scăzut la jumătate după instalarea gardului pe linia de tramvai 21

Vești bune pentru bucureșteni. Timpul în trafic a scăzut la jumătate după instalarea gardului pe linia de tramvai 21
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Dec 2017   •   19:27

O soluție ieftină a reușit să rezolve în mare parte o problemă importantă a bucureștenilor. Timpul parcurs de tramvaiul 21 între cele două capete s-a redus aproape la jumătate după ce Primăria București a montat în proporție de circa 80% gardurile care separă linia tramvaiului 21 de restul șoselei, mijlocul de transport public având cale unică între str. Mihai Eminescu și până în apropiere de Carrefour Colentina.

Prin acest gard se oprește posibilitatea șoferilor de a merge pe linia de tramvai și să taie calea de rulare a tramvaiului și în plus să producă frustare și rândul șoferilor care respectau regulile de circulație, informează Hot News.

Tramvaiul 21 transportă zilnic peste 60.000 de călători din cartierul Colentina spre centru și invers, potrivit datelor furnizate de RATB. Aceste date se referă însă numai la capacitatea estimată de transport a tramvaielor, însă aceasta este depășită cu mult mai ales la orele de vârf, ceea ce înseamnă că numărul real al călătorilor este mai mare. Cu toate acestea, din cauza mașinilor care îi blocau circulația, tramvaiul stătea în trafic zeci de minute, ceea ce genera întârzieri foarte mari.

×
Subiecte în articol: tramvai timp trafic
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close